VI SØKER NY DAGLIG LEDER

Lykkelig som liten er en legeutviklet serie med trygg, naturlig og økologisk hudpleie for både store og små. Uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer. Våre kunder er forbrukere, i hovedsak småbarnsmødre og brukere av økologiske hudpleie. Produktene markedsføres via digitale kanaler og forhandlere innen barneutstyr og helsekost.

Vi søker en daglig leder med arbeidssted i Trondheim som får det overordnede ansvaret for å gjennomføre og lede selskapets aktiviteter, samt styrke og utvikle merkevaren. 

Kompetanse, egenskaper og erfaring vi ser etter:

– Kjennskap til strategiarbeid knyttet til marked og merkevarebygging.

– Erfaring med digital markedsføring, bruk av digitale plattformer og sosiale medier.

– Relasjonsbygging og en genuin interesse for produktene og de flotte kundene våre.

– Budsjett, likviditet og lageroppfølging. Selskapet benytter ekstern regnskapsfører.

– Kundeoppfølging og ordrehåndtering.

Du må trives med å planlegge, organisere og gjennomføre aktiviteter på en pragmatisk, strukturert, løsningsorientert og serviceinnstilt måte. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er en forutsetning. Egenskaper som initiativrik, kreativ og evne til å skape begeistring samt gode samarbeidsevner vektlegges.

Daglig leder rapporterer til og arbeider tett med styret i selskapet.

Kan DU være den vi leter etter, eller kjenner du noen som er aktuelle? Ta kontakt med oss.  Send oss en søknad eller ring styreleder Anne Strøm Nakstad 95830322 (anne@trondhjems.com) eller gründer Kari Løvendahl Mogstad 92038424  (kari.l.mogstad@gmail.com), for mer informasjon og/eller en hyggelig prat!

Søknadsfristen er 22. mai 2020.

2 kommentarer til «VI SØKER NY DAGLIG LEDER»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *