Tips til gode hudkremer etter lange dager i sola

barn i vannet

De fleste er gode på forhåndsregler med solkrem og solskjerming for å unngå solbrenthet. Soling og bading tørker ut huden, og det er viktig å smøre inn huden med en rik fuktighetskrem etter lange dager utendørs. Vi hjelper deg med å velge riktig krem!

Det er deilig med lange godværsdager på stranda. Både soling, bading, og da spesielt klor fra basseng tørker ut huden. Da er det viktig å huske på at huden trenger mye fuktighet, og det er essensielt å velge hudkremer som gir huden rikelig med fett, bidrar til cellefornying og som avkjøler. Det er mange gode alternativer på markedet, og det anbefales å velge en krem med naturlige ingredienser, eteriske oljer eller aloe vera.

Ingrediensene du bør se etter

Vi anbefaler kremer med Avocadoolje som har et høyt fettinnhold og inneholder vitamin A og E som reparerer huden etter soling. Jojobaolje vil stimulere hudens celler til å øke egen produksjon av fuktighet. Vi bruker begge disse oljene i mange av våre produkter (badeolje, hudkremer og salver), nettopp på grunn av de mange gode egenskapene de har for tørr og sår hud.

Selv om du ikke blir solbrent, så skal du alltid smøre deg med fuktighetskrem for å kjøle ned huden etter en lang dag i sola. Her kan du se etter kremer med aloe vera, peppermynte eller lavendel. Vår hudkrem med lavendel er et godt alternativ siden lavendel har ekstra gode egenskaper ved solbrenthet. Lavendel har en avkjølende, antiseptisk, betennelseshemmende og cellefornyende effekt, og lindrer ved tørr og flassende hud, solbrenthet og brannsår.

Forhåndsregler ved bruk

Påfør fuktighetskrem umiddelbart etter soling, slik at de aktive ingrediensene stopper brenningsprosessen i huden. Ikke fall for fristelsen til å bruke fete kremer som gir en god følelse der og da, men bruk kremer som stimulerer hudens celler til å øke egen produksjon av fuktighet!

Lykke til, og kos deg i solen, med måte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *