Endelig kan barna vaske håret uten å gråte

Baby og mor med sjampo

Tobarnsmoren Agathe fikk prøve ut den nye sjampoen fra Lykkelig som liten. Fordi sjampoen er naturlig og ikke svir kan barna endelig vaske håret uten å gråte. Hun vil utvilsomt anbefale denne til andre småbarnsforeldre.

Agathe er mamma til ei jente på 1,5 år og en liten gutt på 2 måneder. Hun har tidligere prøvd flere produkter fra Lykkelig som liten som hun har vært veldig fornøyd med. Da hun oppdaget at Lykkelig som liten lanserte en ny sjampo la hun raskt inn en bestilling på nettbutikken.

For Agathe er det viktig at sjampoen hun bruker på barna består av naturlige ingredienser og ikke svir i øynene. Hun gikk derfor til innkjøp av den nye sjampoen fra Lykkelig som liten, og den har levd opp til forventingene.

-Jeg ønsker ikke å utsette huden til barna for ting jeg ikke vet hva er. Datteren min bruker sjampoen omtrent annenhver dag når hun bader. Mannen merket forskjell første gang ved at hun ikke gråt når hun fikk såpevann i øynene, og det samme merket jeg. Og håret til datteren min har blitt luftig og fint, sier Agathe.

Agathe synes at flasken har et stilig design og at det er praktisk med pumpeflaske – så ikke alt kommer på en gang.

– Sjampoen anbefales uten tvil, og jeg kommer til å tipse om folk spør. Jeg har allerede anbefalt ammesalven videre, sier hun.

Lykkelig som liten Sjampo ble lansert 15. august. Den er naturlig og inneholder blant annet økologisk trollhassel og aloe vera som er mild og skånsom mot hodebunnen.

Sjampoen er fri for kjemikalier, kunstige tilsetningsstoffer og parfyme, og kan brukes fra barnet er 6 måneder. Les mer om sjampoen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *