Lykkelig som liten er favoritten hjemme hos Nina

Kunde med leppebalsam

Nina har brukt Lykkelig som liten siden lille Olivia ble født for tre år siden. For Nina er det viktig at produktene består av rene og trygge ingredienser, og at de fungerer. Akkurat nå er Leppebalsamen fra Lykkelig som liten en favoritt.

 

Hvorfor bruker du produktene fra Lykkelig som liten, og hvordan ble du kjent med merkevaren?

Jeg gjorde research på barneprodukter når jeg gikk gravid med Olivia som nå snart er 3 år. Da ble jeg mer og mer oppmerksom på at de aller fleste hudprodukter, for både barn og voksne, inneholder stoffer vi absolutt ikke har godt av. Dette ville jeg overhodet ikke at min datter skulle få i seg og da ble Lykkelig som liten fort en favoritt av de få som kunne tilby sikre barneprodukter. I ettertid har det kommet flere tilbydere, men Lykkelig som liten er fremdeles favoritten hjemme hos oss. Vi har alltid barnesalven og leppesalven tilgjengelig.

 

Hva var ditt første produkt fra Lykkelig som liten?

Jeg kjøpte inn ammesalven før fødselen og er sjeleglad for at den ble med i fødebagen på sykehuset. Jeg er overbevist over at den ble min reddende engel i oppstarten av ammingen. Det var ikke så enkelt å komme i gang med amming som jeg hadde inntrykk av, og uten den hadde jeg nok ikke klart å unngå å bli veldig sår.

 

Hvordan kom du over Leppebalsamen, som er en nyhet fra Lykkelig som liten?

På sykehuset hadde jeg kun ammesalven med, men lille Olivia var så tørr i huden og jeg tenkte at jeg burde smøre henne, men hadde hørt at nyfødte ikke skulle ha produkter på kroppen i starten fordi de blir for sterke. Likevel var hun så tørr at jeg tenkte at jeg måtte teste om ammesalven var mild nok siden de kunne få den i munnen… Så da testet jeg den i øyet mitt før jeg brukte den på henne. Det var suksess! Etter kun ett døgn var tørrheten borte. Etter dette har jeg brukt ammesalven til de tørreste og mest såre hudsituasjonene, og også på leppene, – helt til leppesalven endelig kom.

Leppesalven er jo laget med samme omsorg som den magiske ammesalven, og jeg bare elsker den.

 

Hva føler du når du bruker dette produktet?

Jeg liker at det er et trygt produkt med smak av honning, og som består av naturlige ingredienser.

 

Er det noe som kunne blitt gjort bedre med Leppebalsamen?

Den kunne også ha kommet i større størrelse, gjerne som en erstatning for konkurrerende salver og leppepomader som den overgår så det synger etter. Etter 1-2 døgn med bruk er alle sår borte.

 

Ville du kjøpt den igjen, og ville du anbefalt den til andre i samme situasjon?

Så klart! Anbefaler den så ofte jeg kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *