Lykkelig Som Liten deltar på Helsesøsterkongressen 2017

Lykkelig Som Liten deltar på Helsesøsterkongressen for år andre på rad

Temaet for årets kongress er «Samhandling» – et treffende tema da vi ønsker å bedre informasjonsflyten mellom oss og Helsesøstrene.

På årets kongress består teamet fra Lykkelig som liten av Gründer Kari, Ellen og Vidar. Vi ønsker å formidle at våre gode og trygge hudpleieprodukter som forebygger og pleier mange av hudplagene som rammer nybakte mødre og babyer. I tillegg er det flere helsesøstre som jobber med barn og unge, der eksem er et økende problem. Her har det vært viktig å fortelle at de med kroniske hudplager kan søke om refusjon fra Helfo på vår serie.

Med over 650 deltagene helsesøstre har disse dagene vært særdeles viktige – ikke bare for å spre informasjon, men også for å lære om de problemstillingene helsesøstrene står overfor. Mange helsesøstre jobber tett opp mot nybakte mødre og babyer, og forteller at interessen for økologiske merker er økende. Samtidig er det mange som ikke har kjennskap til Lykkelig som liten, og det har vært viktig for oss å både spre kunnskap om økologisk hudpleie, samt vise frem våre egne produkter. Vi håper at helsesøstrene føler seg bedre rustet til å svare på spørsmål fra mødre om naturlige hudprodukter.

Vi opplever helsesøstrene som nysgjerrige og kunnskapssøkende, og har hatt stor nytte og stor glede av Helsesøsterkongressen 2017. Målet om å bedre informasjonsflyten mellom oss og helsesøstrene har i så henseende blitt nådd. Vi teller ned dagene til neste års kongress!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *