Lavendelkremen til aftersunbruk?

tips til aftersun

Hvorfor bør du egentlig smøre inn huden med aftersun, og hvorfor er vår hudkrem med lavendel godt egnet? Vi forklarer det nærmere her.

Endelig er det sommerferie, med lengre og lysere dager. Det er sunt og godt med både sol og uteaktivitet, og med reiser til sydligere strøk varmer sola ekstra godt.

Soling og bading tørker ut huden, og derfor trenger huden rikelig med fuktighet om sommeren også. Ved solbrenthet er det en fordel om fuktighetskremen har egenskaper som også pleier, avkjøler og roer ned huden. Vi anbefaler Lavendelkremen fra Lykkelig som liten til denne bruken!

Hvorfor bruke aftersunkrem?

Solforbrenning er den vanligste akutte effekten av UV-stråling på hvit hud. Det er en betennelsesaktig reaksjon med blodkarutvidelse i huden, hevelse, kløe og svie. Det enkleste er å unngå å bli solbrent, men dersom problemet oppstår er det viktig å smøre inn huden med en rik fuktighetskrem.   

Lavendelkremen er kjempefin som aftersun fordi den inneholder lavendelolje som beroliger, lindrer og pleier solbrent hud og lettere brannsår. Oljen virker dessuten cellefornyende og er betennelsesdempende.

Når huden blir brent vil huden kvitte seg de brente hudcellene. Flassing etter solforbrenning er kroppens måte å kvitte seg med skadde celler på. Derfor er det ekstra viktig å bruke en krem som har gjenoppbyggende ingredienser, og som tilfører huden rikelig med næring og fuktighet.

Hvorfor velge en fuktighetskrem som aftersun?

Kremen inneholder også mange andre gode naturlige oljer med gjenoppbyggende egenskaper. Oljer fra avocado, jojoba, aprikoskjerne, mandel og raps tilfører fett, fukt og bidrar til cellefornying som balanserer og reparerer huden ved solbrenthet. Den er drøy i bruk, og trekker raskt inn uten at den kjennes klissete.

Hvis du ser etter en fuktighetskrem med aftersuneffekt kan du kjøpe kremen her. Du kan også lese noen flere tips til aftersunkremer her.

Vi ønsker deg en flott sommer 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *