I Trondheims økologiske storstue finner du Lykkelig som liten

Etikken

Med et stort engasjement for miljøvennlige, rettferdige og lokalproduserte varer kan den økologiske kolonialen Etikken vise til et av byens største vareutvalg. Butikken er familiedrevet og frivilligbasert, og kjøper du Lykkelig som liten-produkter her kan du være trygg på at overskuddet går til veldedige formål. 

For 9 år siden startet moren til Irén Bastholm dagligvarehandelen Etikken for å gjøre rettferdige, økologiske og bærekraftige varer mer tilgjengelige i Trondheim. I dag ligger driver Irén og samboeren Zana butikken som ligger sentralt i en av Trondheims travleste handlegater, og har blitt en fast nærbutikk for både studenter, småbarnsfamilier, gamle og unge.


 «Butikker som Etikken er vanligere i utlandet, og vi har derfor mange kunder fra land som Tyskland og Frankrike», sier daglig leder Irén Bastholm.

Miljøbevisste kunder som medbringer egen emballasje, får rabatt i kassa. Det er mulig å male ferskt mel, valse eget gryn og kjøpe mat i løsvekt. I Trondheim har Etikken blitt et mekka på økologiske og naturlige dagligvarer, og fører den komplette serien fra Lykkelig som liten.

Et brennende engasjement for lokalproduserte varer

Da paret fikk sin egen sønn for litt over fire år siden ble hudpleieproduktene fra Lykkelig som liten raskt en favoritt. Både kremene og salvene har vært flittig i bruk hjemme hos Irén og Zana. Vi er selv svært fornøyde med serien fra Lykkelig som liten, og anbefaler dem gjerne til andre småbarnsforeldre og de som sliter med tørr og sensitiv hud.

Etikken selger mest av Ammesalve og Hudkrem med Lavendel, men ser et stort potensial i den nye sjampoen fra Lykkelig som liten.

«Jeg håper at den nye sjampoen kan bli en favoritt. En hudvennlig, naturlig, skånsom og lokalprodusert sjampo på pumpeflaske er midt i blinken for våre kunder», sier Iren.

Irén har et stort engasjement for lokalproduserte varer, og håper at flere småbarnsfamilier vil trykke Lykkelig som liten til hjertet sitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *