FÅ BUKT MED TØRR HUD!

Krem til tørr hud

Tørr hud er veldig plagsomt å slite med, enten man er liten eller stor. Det er mange som sliter ekstra om vinteren når det er kaldere og det blir tørrere i luften.

Det er noen ting som er viktig å huske på om man sliter med tørr hud, og vi gir deg gjerne tipsene!

  • Ikke bad for ofte! Vannet tørker ut huden.
  • Smør rikelig med en næringsrik fuktighetskrem tidlig og sent, dersom barnet ditt har tørr hud.

Vi i Lykkelig som liten har vært ekstra opptatt av å kunne tilby trygge og gode produkter for de med tørr og sensitiv hud. Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger på at flere av våre produkter hjelper mange som sliter med eksem, både barn og voksne, og det er vi veldig glade for!

Vi anbefaler Badeoljen for den daglige vasken, og når barnet skal bades. Badeoljen vår både rengjør og gir god fukt på samme tid. Nå kommer den på en miljøvennlig og brukervennlig pumpeflaske

Vår Hudkrem Nøytral og Lavendelkrem er ypperlige som fuktighetsgivende kremer, som man bør smøre på hele kroppen både tidlig og sent.

OG, det som er så flott, og som mange ikke er klar over, er at også Lykkelig som liten sine produkter kan bli dekket gjennom HELFO, på paragraf 5.22, akkurat på lik linje med andre varer man kjøper på apoteket! Dere må bare få en time hos barnelege eller hudlege, som må skrive en attest på at dere ønsker å bruke dette, og at Lykkelig som liten fungere fint på eksem, kronisk tørr hud eller andre hudtilstander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *