Med Doktorsalven fikk Susanne bukt med psoriasisen

Susanne er av mange nordmenn som er rammet kløende og flassende utslett som følge av psoriasis. Mye tid går med til å forebygge hudtilstanden som ofte forverres om vinteren. Etter at hun startet med Doktorsalven fra Lykkelig som liten, har hun fått en helt ny hverdag!

Tusenvis av nordmenn er rammet av psoriasis. Hudtilstanden behandles ofte med kortisonkremer og salver, lysbehandling og i noen tilfeller medikamenter (Weisser 2015).

Susanne har slitt med psoriasisflekker i ansiktet og på armene, og har brukt kortisonkremer for å få bukt med sykdommen. Doktorsalven oppdaget hun hos en av våre forhandlere, og resultatet var forbløffende. Ved å kombinere daglig innsmøring av salven med lysbehandling har psoriasisen nesten vært borte i en måned. Resultatet har blitt en helt ny og bedre hverdag.

«Jeg benytter meg av Doktorsalven hver morgen og hver kveld, og smører inn et tykt lag før jeg legger meg slik at det jobber på huden min gjennom hele natten. Jeg benytter den også på mine barn, ved såre hender og såre lepper. Den er helt fenomenal!», sier Susanne begeistret.

Doktorsalven, som er utviklet av leger med lang erfaring, består utelukkende av naturlige og økologiske ingredienser, og mange kunder sier den har gode egenskaper for ulike hudtilstander.

«Jeg opplever produktet som helt suverent og får ikke skrytt nok av dette, det som jeg også synes er utrolig fint med dette produktet er at det er helt naturlig, det er ikke noe farlig og bruke dette.

«Jeg har og vil fortsatt anbefale dette produktet til flere ettersom jeg tror at mange som har blant annet psoriasis kan bruke dette istedenfor alle de kremene som man får ved resept.», sier Susanne.

For dem som sliter med kroniske hudplager som psoriasis eller atopisk eksem, så kan man få dekket deler av utgiftene også til Doktorsalven, på lik linje med andre kremer, salver og legemidler som man bruker. Man får det refundert gjennom Helfo, men det må være attestert og godkjent av en hudlegespesialist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *