En gang lykkelig – alltid Lykkelig som liten

Mor og baby

Marit og familien bor i Trondheim, og hun kom tidlig borti det lokale hudpleiemerket Lykkelig som liten. Sønnen til Marit sliter med tørr og atopisk hud, og hun ble nysgjerrig på om de naturlige produktene fra Lykkelig som liten kunne hjelpe på hudplagene til den lille gutten.

-Det viste seg raskt at hudkremen gjorde nytte og huden hans ble bedre enn på lenge. Etter hvert kjøpte jeg flere og flere produkter fra Lykkelig som liten, og nå kjøper jeg ikke andre hudkremer til barna. Eldstemann er 17 år, og vi har brukt produktene så lenge jeg har sett dem i salg! sier Marit.

Gode smørerutiner

Alle de tre guttene til Marit sliter med tørr og atopisk hud, og om vinteren øker behovet. Vinterlufta tørker ut huden, og da øker forbruket av Lykkelig som liten. Fordi hun har sett at huden blir merkbart bedre, bruker hun ikke bare produktene pleiende – hun smører også de tre guttene forebyggende. Det er viktig å smøre ofte og rikelig når man sliter med eksem og atopisk hud.

«Huden virker mye mer frisk, sunn og mettet når vi er flinke til å smøre jevnlig, forklarer hun. Det fine med Lykkelig som liten sin hudkrem er at den ikke kjennes «klissete» selv om den er fet».

Produkter til voksne også

Marit bruker produktene selv også. -Jeg bruker både Doktorsalven, hudkrem med lavendel og nå leppebalsamen, forteller Marit. Spesielt Leppebalsamen er hun veldig fornøyd med!

«Jeg er en kritisk bruker av leppebalsam, i den forstand at det skal mye til for at jeg er fornøyd. Denne synes jeg virker svært god. Den tilfører fukt, og jeg føler ikke at leppene blir tørre etter kort tid, slik enkelte lypsyler gjør».

På tørr og sensitiv ansiktshud bruker hun hudkremen som nattkrem, og på svært kalde dager brukes Vinterkremen.

Unike gaver

Doktorsalven er en svært anvendelig salve som brukes ved ulike typer utslett, plutselige utbrudd og ved ekstrem tørr hud på hele kroppen. – Min mor fikk en krukke da hun hadde utslett rundt munnen i lang tid. Etter kort tids bruk med Doktorsalven ble utslettet merkbart bedre, sier hun fornøyd.

«Jeg anbefaler produktene ofte til både familie og venner, spesielt til småbarnsforeldre. Til og med familien min i Nord-Norge handler når de er i Trondheim! Så jeg kan virkelig anbefale Lykkelig som liten videre til alle!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *