Derfor bør du velge sjampo med omhu

Baby og mor med sjampo

Forbrukertester avslører at svært mange sjampoer inneholder helseskadelige stoffer. Misvisende markedsføring medfører at mange kjøper sjampoer som de tror er eksklusive og sunne. Lykkelig som liten sjampo er et trygt valg til barnet – og nå skal vi fortelle deg hvorfor. 

Tester viser at de mest populære sjampoene på markedet inneholder en rekke allergiframkallende, potensielt hormonforstyrrende og miljøskadelige stoffer.

Begrep som silkeproteiner og provitaminer skaper et inntrykk av at produktet er sunt og godt for håret, men sannheten er at stoffene sannsynligvis ikke har noen effekt. Det advares mot flere ingredienser, og som forbruker er det vanskelig å navigere. Det kan derfor være lurt å sjekke innholdslisten selv.

Ny Lykkelig som liten Sjampo

I flere år har kundene etterspurt en sjampo fra Lykkelig som liten. Vi har gjort grundige brukerundersøkelser og brukt betydelige ressurser på uttesting, før vi lanserte en ny naturlig og parfymefri barnesjampo i august.

På tre måneder har vi solgt over tusen sjampoer, og kundene gir oss gode tilbakemeldinger:

«Jeg liker sjampoen veldig godt. Den svir ikke i øynene og håret blir pent og rent!»

Lykkelig som liten sjampo er en hudvennlig og naturlig skumsjampo til barn med kun de beste ingredienser. Den renser og mykgjør barnehåret uten at den svir i øynene, og anbefales fra barnet er 6 måneder.

Flere gode alternativer

Det er et behov for flere sjampoer med trygge og miljøvennlige ingredienser, og det finnes gode alternativer.

Sjampoen fra Lykkelig som liten er fin til voksne som trenger ekstra fukt til håret. Med økologisk trollhassel og aloe vera er den mild og skånsom mot hodebunnen. Den kommer i en brukervennlig pumpeflaske, er fri for kjemikalier, kunstige tilsetningsstoffer og parfyme. Sjampoen er rensende, beroligende og gjør håret mykt og lett å gre.

Sjekk gjerne forbukertester før du kjøper sjampo eller les over innholdslisten. Vi ønsker å inspirere deg til å velge gode og miljøvennlige sjampoprodukter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *