Den beste salven mot bleieutslett og tørr hud

barnesalve og baby

Lykkelig som liten Barnesalve er utviklet av leger for å gi effektiv og skånsom pleie til bleieutslett og babyeksem. Mange sliter med å finne gode salver som demper rødhet og sårhet, og derfor har Iselin prøvd ut barnesalven på minstemann som sliter med atopisk eksem.

Salven som faktisk fungerer

Bleieutslett, eksem og tørre flekker er en del av hverdagen for mange småbarnsforeldre. Iselin er mor til en gutt på snart tre år som sliter med atopisk eksem. Mange ulike salver har blitt prøvd ut, men har ikke gitt et ønsket resultat. Salvene svir slik at barnet ikke vil bruke dem. De har heller ikke fått bukt med eksemet.

Nå har Iselin prøvd Barnesalven fra Lykkelig som liten. Salven ble applisert på områder der sønnen begynte å få sår – under kneet, på låret og i armhulen – og mye på høyre arm. Iselin har gode erfaringer med barnesalven.

«Foreløpig fungerer den veldig greit. Jeg smurte på før han la seg, og såret var borte på morgenen. Ved mild og moderat eksem så fungerer salven med en gang».

Iselin ønsker å dele sine erfaringer med Barnesalven, fordi hun vet hvor mye det betyr for andre i samme situasjon.

«Jeg vil selvfølgelig anbefale den til andre. Han kommer til å få med seg en egen i barnehagen!»

Barnesalven ble utviklet for sår stump

 

Barnesalven ble utviklet av gründerne i Lykkelig som liten for å få bukt med bleieutslettet som holdt lille Selma våken om nettene. For dr. Nils Ivar Leraand og dr. Kari Løvendahl Mogstad var det viktig at salven fungerte effektivt, men at den var trygg og skånsom for huden. De bestemte seg derfor for å utvikle en salve hjemme på kjøkkenbenken basert på skånsomme og trygge naturlige oljer fra «naturens apotek». Resultatet ble Barnesalven som fungerte bedre på bleieutslettet enn noe annet de hadde prøvd før

Starten på noe større

 

Barnesalven var det første produktet som legene og gründerne i Lykkelig som liten utviklet. De ble forbløffet over hvor godt den fungerte, og dette motiverte dem til å utvikle en komplett hudpleieserie til mor og barn med naturlige og økologiske ingredienser.

Salven er fin ved bleieutslett, eksem og tørre såre flekker. Salven har høy andel økologiske ingredienser og er utrolig drøy i bruk. Den er laget av utvalgte, milde fettstoffer og oljer med tilsetninger av vitaminer og antioksidanter som vi gjennom mange års erfaring vet har gunstige effekter for huden. Du får kjøpt den i nettbutikken vår eller hos en av våre forhandlere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *