Ansiktskremene som beskytter tørre hudpartier

kvinne og sol

Vårlufta varmer godt om dagen. Mange har satt frem grillen og funnet fram både solkrem og solbriller. Frisk luft er godt for både kropp og sjel, men det er fortsatt viktig å ta vare på huden etter en lang vinter.

Forebygging og ansiktspleie

Etter en lang norsk vinter kan huden blir mindre motstandsyktig, dehydrert og svekket. For å klargjøre huden er vitaminer, antioksidanter og fettstoffer viktige byggesteiner for å gi huden styrke, glød og fuktighet. Hudkrem Nøytral og Lavendelkremen er to fuktighetskremer tilfører tørr ansiktshuden rikelig med fukt og næring, og er perfekt på denne tiden av året. Blogger og bokskribent Maja Hattvang fikk prøve Hudkrem Nøytral.

Den er definitivt i kategorien «fet», men jeg synes likevel den trekker raskt inn og er forholdsvis lett på huden.

Maja Hattvang

Maja anbefaler hudkremen på tørre hudpartier og gjerne i kombinasjon med solkrem.

Les om 8 gode grunner til å prøve Hudkrem Nøytral.

Hudkremene fra Lykkelig som liten

Hudkremene ble utviklet for sart babyhud. Vi ser ofte voksne med tørr og sensitiv hud som pleier ansiktet daglig med hudkremene. Mange med hudtilstander som atopisk eksem og psoriasis kommer med gode skussmål.

I ansiktet kan hudkremene anvendes både morgen og kveld. Mange foretrekker Lavendelkremen som en nattkrem og den nøytrale som dagkrem. Med oljer som aprikoskjerneolje, mandel og avocado pleier de huden godt, og tilfører fukt før lange dager utendørs.

Hudkremen inneholder mange gode oljer, samt glyserin, som jeg har blitt veldig fan av etter at jeg begynte å lage produkter selv for alvor, og jeg vil påstå at den passer best for deg med tørr hud.

Maja Hattvang

Nyt det fine været, men ta forhåndsregler slik at huden ikke tørkes ut eller blir solbrent. Følger du noen av tipsene her står du godt rustet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *